Ühe pruudi lugu

Ootus…

Ettevalmistused…Varsti…

Kohal…

Üldkokkuvõtteks- oli imearmas päev Haapsalus, mille märksõnadeks oli lihtsus ning soojus. Palju õnnelikke hetki Teile!

 

2 comments

Kadri - July 29, 2012 - 20:10

Mu photoshopi asjatundjast vend ütles, et väga hästi töödeldud pildid. Noh alguses ütles, et hästi pildistatud ja nurgad on head ja seejärel näitas ja selgitas, kuidas sa valgust oled lisanud 🙂 Ma ei oska selgitada aga ta rääkis, et sa tema meelest olevat sa kimbu järgi tonaalsust lisanud vms 😀 Igatahes väga kiitis 🙂 Me Jaanusega nii profid pole, aga me saame aru, et meile pildid ikka meeldivad. Noh nii omast kogemusest võin öelda, et päevas vähemalt kaks-kolm korda lasen kõik pildid jälle silme eest ja arvuti ekraanilt läbi. Lihtsalt nii ilusad noh! Nüüd peaks hakkama kiirelt uut kleiti õmblema ja siis sinu juurde pildistama tulema 😛

admin - July 29, 2012 - 20:26

Aitäh, aitäh:)! Nii tore kui meeldivad! Ja pildistama ootan teid ka heameelega, väga vahva oli!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.

M o r e   i n f o