Egle ja Eeriku beloved pildistamine

Juulis käisin ma veel ühel koolitusel, millest tahan natuke lähemalt rääkida. Nimelt õppisin ma Grethe juures beloved pildistamistehnikat. Mis imeasi see beloved siis on? Kui väga lühidalt öelda, siis on tegemist tehnikaga, mis aitab tekitada fotosessioonil vaba ning mõnusa õhkkonna. Beloved pildistamine on nagu erinevate emotsioonide rännak, kus üheskoos tehakse nalja, meenutatakse, unistatakse, rõõmustatakse. Ma olen pildistamisel alati tundnud puudust viisist, kuidas saada fotole ehtne, teesklemata emotsioon (mõnikord on see õnnestunud ja mõnikord mitte) ja beloved annab just selleks vajalikud tööriistad. Sobib see nii äsjatutvunud paaridele, kui ka aastaid koos elanutele, aga eriti kõigile neile, kes end muidu kaamera ees ebamugavalt tunnevad. Kui soovid kogeda pildistamisel midagi teistsugust kui tavaline “poseeri-vaata kaamerasse-naerata”, siis beloved pildistamine on selleks hea võimalus. Lisaks paaridele saab seda kasutada ka perepildistamistel.

Koolituse raames oli meil kohe ka proovipildistamine. Minu “katsejänesteks” osutusid Egle ja Eerik, kes lubasid mul ka lahkesti saadud pilte siin näidata:).


 

no comments

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.

M o r e   i n f o