India

Posted on

Seekordne India-reis oli minu jaoks juba kolmas ja kui ma peale esimest reisi arvasin, et ma sinna enam mitte kunagi tagasi ei lähe, siis läinud on täiesti vastupidi:). India suudab ikka millegagi üllatada ja kui sa arvasid, et su silmad on juba kõike näinud, siis järgmine hetk paneb su tolerantsuse jällegi proovile. Hea meel on mul sellest, et sattusime sel korral Indiasse Kumbh Mela ajal-see on väidetavalt maailma suurimaid usupühasid. Me ei käinud küll selle toimumispaigas Allahabadis, vaid üsna lähedal Varanasis, aga pühamehi ja palverändureid jätkus sinnagi.

Alguses mõtlesin, et teen selle postituse ainult India lastest, aga mulle tundub, et ülejäänud pildid aitavad samuti mõista seda keskkonda, kus nad igapäevaselt elavad, mängivad ning tööd teevad, nii et las olla ka mõned teistsugused pildid.
One Reply to “India”

  1. India pildid on väga vägevad – meeleolu, inimesed, kõik, mida tahaks teada võõra maa kohta. Selline tunne nagu viibiks ise seal 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.